TOE AAN EEN WEBSHOP MET RENDEMENT?

E-commerce is aan een steile opmars bezig en een webshop is dan ook vaak onmisbaar voor de toekomst van je bedrijf. Ben je op zoek naar een performante webshop die omzet en rendement genereert? Bij Prismix zijn we thuis in het bouwen van makkelijk hanteer- en aanpasbare e-commerce websites die in de smaak vallen bij de klanten.

webshop

LAAT JE WEBSHOP AAN EEN SPECIALIST OVER

Bij het opzetten van een succesvolle webshop komt heel wat kijken. Je moet de aandacht trekken, de webshop moet overzichtelijk en makkelijk bruikbaar zijn en het hele proces moet technisch goed in elkaar zitten.

Bij Prismix bouwen we jouw webshop op maat, integreren we naadloos je huisstijl en stoppen we deze in een attractief kleedje. Zo genereert jouw webshop 24/7 verkeer én verkoop. De ideale basis voor een succesvol online marketingverhaal.

EEN WEBSHOP BOUWEN DAT KAN TOCH IEDEREEN?

Heel wat pakketten willen je doen geloven dat een webshop bouwen een koud kunstje is. Natuurlijk kun je zelf wel wat basiszaken in orde brengen, maar het bouwen van een performante webshop is werk voor specialisten.

Zonder de nodige technische kennis, kennis van UX en grafische vormgeving en netwerkbeheer, kom je niet ver. Bij Prismix zijn we al een aantal jaren gespecialiseerd in het bouwen van webshops op maat en dat merk je meteen. Wij luisteren naar je noden en stellen je vervolgens een webshop op maat voor, die perfect inspeelt op jouw wensen en de verwachtingen van je doelgroep.

PRIVATE HOSTING VOOR JE WEBSHOP

Als extraatje voorzien we bij Prismix de mogelijkheid om te kiezen voor private hosting. Zo draait je webshop op onze eigen, uiterst snelle hosting.

Deze hosting is volledig geoptimaliseerd voor webshops, waardoor je webshop niet enkel razendsnel werkt, maar ook Google deze hoger indexeert. Reken maar dat je dat voelt in je omzet. Zo verdien je je investering in geen tijd terug!

coffee

Zin om eens samen te brainstormen over jouw project? Plan een gratis gesprek in.

Laden...