WE DEVELOP

Een website laten maken? Bij Prismix ben je aan het juiste adres. We zorgen ervoor dat jouw website zorgeloos en zo snel mogelijk online staat.  Onze websites zijn uitgerust met dat allernieuwste technieken en beveiligingsopties en zijn compatibel met de GDPR- richtlijnen.

Jij wilt een website laten maken dat voor iedereen toegankelijk is

Je hebt niet veel aan een website als die niet wordt gevonden. Wij optimaliseren jouw website waardoor je website op elk platform beschikbaar is.

Meer dan de helft van uw potentiële klanten gebruikt hun smartphone om informatie op te zoeken op het internet. Dit aantal stijgt elk jaar. Het gebruik van de klassieke website neemt jaar na jaar af. Het is van vitaal belang dat uw website goed geoptimaliseerd is voor mobiel en tablet gebruik. Je wilt de boot toch niet missen?

Jij wilt een website laten maken dat wordt gevonden

Natuurlijk zullen we er ook alles aandoen om ervoor te zorgen dat jouw website zo goed mogelijk gevonden wordt op alle moderne zoekmachines. Een mooie website laten maken heeft geen nut als je onvindbaar bent.

Je wilt toch uw potentiële klanten de makkelijkste weg aanbieden om jouw product of dienst te vinden op het internet? Wij bieden dan ook een basis SEO-optimalisatie van je website aan. Op vraag van de klant kunnen wij hier ons natuurlijk nog verder op toespitsen.

Genoeg gelezen! Beam me up Scotty!

Jij wil niet zo maar een website laten maken

Prismix is meer dan alleen maar een bedrijf dat websites maakt. Wij hebben een grote passie voor alles wat er zich in de hedendaagse digitale wereld afspeelt. Je kan bij ons terecht voor aangepaste content creation, het maken van professionele foto’s en video’s, en het schrijven van aangepaste teksten. Prismix is met andere woorden de totaaloplossing voor al je digitale bekommernissen. Prismix biedt ook op het gebied van grafisch design heel wat diensten aan.

Enkele voorbeelden van grafische toepassingen:

Het maken van digitale content is ontzettend belangrijk. Er is dan ook enorm veel onderlinge concurrentie tussen bedrijven om zo goed mogelijk op te vallen op het internet.

Wij willen er dan ook voor zorgen dat u zich onderscheidt van uw concurrenten door kwalitatieve content aan te bieden voor jouw website of sociale mediakanalen. Zo ben je jouw concurrentie een stap voor.

Voor elk probleem vinden wij een oplossing en dat allemaal voor een schappelijke prijs.

Waarom bij ons een website laten maken

Verder willen we het woord efficiëntie ook toevoegen aan onze kernkwaliteiten. Time is money. Als ondernemer heeft u altijd te weinig tijd . Daarom staat het woord efficiëntie bij ons centraal.

Zo moderniseren wij uw processen en zorgen we ervoor dat alles zo goed mogelijk wordt geautomatiseerd. Zo besparen we jou heel wat tijd en verdient jouw investering zich vanzelf terug.

Genoeg gelezen! Beam me up Scotty!

Een website laten maken bij prismix betekend daarom het volgende:

Volledig afgestemd op je zaak

Als jouw zaak groeit, is het  belangrijk dat je website meegroeit zonder problemen. Zo voorzien wij de nodige tools waarmee jezelf aanpassingen kunt doen. Zo kan je bijvoorbeeld vacatures online zetten of producten aan je webshop toevoegen.

Het modulair systeem waarmee uw website is opgebouwd maakt het kostefficiënt om jouw website door ons te laten bijwerken.

Verstaanbare automatische analyse

Je website wordt uitgerust met verstaanbare en duidelijke analyses. Deze vind je direct in de backend van je website of wekelijkse in je mailbox. Zo krijg je een schat aan waardevolle informatie.

  • Live bezoekers aantallen
  • Elke page krijgt zijn eigen analyse
  • Social media statistieken
  • Geavanceerde webshop analyse
  • UTM campagnes statistieken
website laten maken

SEO optimalisatie

Jouw website moet gevonden worden, een website laten maken door Prismix betekent dat alle nodige tools worden geïmplementeerd om ervoor te zorgen dat jouw website goed scoort in de zoekresultaten!

Bovendien zal jij zelf het nodige kunnen doen zonder dat je hiervoor een SEO-specialist moet zijn.

Vertalingen

Hello! Ciao! Hola! Bonjour! Namaste! Salaam! Welke taal je ook spreekt, je website is compatibel en “multi-language ready

tinypng-panda

Automatische afbeelding optimalisatie

Ons blogartikel Afbeelding optimalisatie, 5 tips die je moet kennen al gelezen? Nee? No worries, jouw website zal automatisch je afbeeldingen optimaliseren zo blijft jouw website super snel!

Updates & Beveiliging

Bij een website laten maken stopt het niet! Jouw website heeft ook de juiste zorg en aandacht nodig. Als jij voor onze secure premium hosting kiest zorgen wij ervoor dat de vitale delen van je website volledig up-to-date blijven. Dit is erg belangrijk voor de beveiliging van je website. Wij nemen elke maand de tijd om jouw website te controleren. Zo hoef jij je hier geen zorgen over te maken.

Daar bovenop hebben wij zowel on-site als op de server waar jouw website zal gehost worden een uitstekende beveiliging. Als kers op de taart zal jouw website op onze SSD-servers ook nog eens super snel laden!

website laten maken